Az xath rendelkezik aukciós rendszerrel, ahol licitálhat egyedi azonosítószámokra (ID).

Az aukciós oldal itt található: https://xath.hu/store#!aukció . Ha a Powers aukcióra vonatkozó információkat keres, kattintson a ide .

Aukció

Az aukciós folyamat általában két szakaszra oszlik. Ha azonban bizonyos azonosítókat árverésre bocsátanak, akkor a 2. szakasz azonnal megkezdődik.

Mielőtt licitálna egy azonosítóra, olvassa el az aukciós szabályokat a aukciós oldal .

Megjegyzés: Nem licitálhat regisztrált azonosítóra vagy korábban használt azonosítóra.

1. szakasz - Aukció előtti

Az aukció előtti szakaszban a felhasználók benyújtják az azonosítókat, amelyekre licitálni lehet a korlátozásoknak megfelelően. Például, ha 7 számjegyű aukcióról lenne szó, valaki 1000 xats ajánlatot nyújthatna be az 1331331 azonosítóra. Az első fázis 5 legfontosabb azonosítója (félkövér vonallal jelölve) a 2. fázisba kerül - Aukció.

2. szakasz - Aukció

Az első fázis öt legfontosabb azonosítója licitálásra készül.

Az aukciós szakasz végén az azonosítót tartalmazó legmagasabb ajánlatot tevő igényelheti azt. Amikor az azonosító időzítője eléri a 10 percet, az ebben a fázisban benyújtott ajánlatok 10 perccel meghosszabbítják az adott ID időzítőjét, és 5 perccel, ha az időzítő 5 perc alá csökken.

Megjegyzés: Fiókonként csak egy nyitott ajánlata lehet.

Azonosító igénylése

Ha azonosítót nyer az aukción, akkor most igényelnie kell azt. Ehhez lépjen az aukciós oldalra, majd küldjön üres ajánlatot a nyertes azonosítóra, és egy legördülő menü jelenik meg, amely két lehetőséget kínál:

Átvitel új azonosítóba

Ha ezt a lehetőséget választja, a fiók azonosítója felcserélődik, és megőrzi regisztrált felhasználónevét, xats-ját, napjait, hatáskörét, ajándékait, xatspace-jét, ismerőseinek listáját és a fiókjához társított e-mailt. Ezenkívül kap egy regisztrációs linket, amellyel regisztrálhatja régi azonosítóját (amelyet licitálni szokott), mint egy új fiókot.

Reg link letöltése az új azonosítóhoz

Ha ezt a lehetőséget választja, megkapja a regisztrációs linket, amely lehetővé teszi az azonosító regisztrálását, mint egy új fiókot.