Az ölelés egy kicsi, széles animáció, amelyet el lehet küldeni a fő csevegésben vagy a privát csevegésben. Bár az ölelés küldése privát csevegésben ingyenes és korlátlan felhasználású, az ölelés küldése a csevegésben ölelésenként 10 xatba kerül, és összesen 20 ölelés lehetséges 24 órán belül elküldve. Ezt biztonsági célokra és a visszaélések megelőzésére tervezték.

Megjegyzés: A privát üzenet által küldött öleléseket abban a csevegésben teszik közzé, ahová küldik őket (legyen az fő vagy privát). A költségek továbbra is felmerülnek, ha relevánsak.

Megjegyzés: Küldhet ölelést az Android mobilalkalmazásban, de maga nem látja őket.

Hogyan küldhetek ölelést?

Az ölelés elküldéséhez először rendelkeznie kell azzal az erővel, amelyhez tartozik, és gondoskodnia kell arról, hogy az energia aktiválva legyen, előfizetői idővel. Például a / hug classic a klasszikus teljesítményhez és a / hug purp a Lila erőhöz tartozik. Ellenőrizze a Erők oldalt, hogy átfogó listát adhasson az öleléssel rendelkező erőkről. A kategórián belül minden egyes erőforrásnak megvan a saját cikke, felsorolva az egyedi ölelési parancsokat és az animációk előnézeteit.

Hozzáadhat egy üzenetet (bár nem kötelező) az animációban megjelenő parancs után. Például a / hug purp Hello xat wiki! a következőket jeleníti meg:

Az ölelés animációja két lila hangulatjel, amely az avatarokat címkézi, majd az Ön egyéni üzenete.

Ha ingyenes csevegéseket küld privát csevegésben, Ön és a címzett is bekerül az animációba. Az ölelések küldése a fő csevegésben, azonban közvetlen címzett nélkül, csak a nevedet és az avatarodat foglalja magában, a másik oldal pedig üres marad. Megcélozhat egy adott felhasználót a fő csevegésben úgy, hogy a privát csevegésébe beírja az / hugall t (a / hug helyett), majd az ölelés nevét és üzenetét írja be. Például beírhatja a / hugall purp Hello Joe! szót Joe privát csevegésébe. Ebben az esetben az egész csevegés meglátja az ölelést, és Joe részt vesz az animációban. Ez a nyilvános lehetőség ismét 10 xatba kerül.

Ölelések és csókok

Bár minden ölelésnek és csóknak különféle animációja van, kulcsfontosságú különbségek vannak közöttük:

  • Az öleléshez energiára és előfizetői időre van szükség, míg a csókok anélkül is elküldhetők.
  • A csók sokkal nagyobb animáció, amely lefedi az egész csevegést, míg az ölelések sokkal kisebbek, és csak két sornyi szöveget takarnak.
  • Az öleléseket privát módon is el lehet küldeni, miközben a csókok mindig nyilvánosak.
  • A csókok csak a feladó nevét jelenítik meg. Az ölelések mind a feladó nevét, mind a * avatart megjelenítik, és tartalmazhatják a címzettet is.
  • A csókok drágábbak, 25 xatba kerülnek (szemben az ölelések 0 vagy 10 xatjával).

Pages in the category "Hug"